Leks d.o.o.

Objavljeno May 13 2014 - 11:19pop od Leks d.o.o.
image_pdfimage_print

indexLeks d.o.o., predstavlja naslednjo ponudbo:
*Dezinfekcija:
uničevanje bakterij in drugih mikroorganizmov v prostorih, na opremi in priboru. Pri tem opravilu uporabljamo profesionalne preparate, ki so dovoljeni za uporabo v RS.
*Deratizacija:
uničevanje glodavcev, predvsem miši in podgan s profesionalnimi preparati, ki  so dovoljeni za uporabo v RS.
*Klorni šok:
dezinfekcija vodovodnega omrežja.
*Vodni vzorci:
odvzem in analiza vodnih vzorcev iz vodovodnega omrežja.
*Izdelava HACCAP sistema:
v objektih, kjer se opravlja proizvodnja in promet z živili.
*Sanitarno svetovanje:
interni sanitarni nadzor v obratih družbene prehrane, gostinskih, trgovskih in drugih živilsko predelovalnih obratih, z odvzemom brisov na snažnost in vzorcev živil.

 

KONTAKTIRAJTE NAS:

Zaloška 155
1000 Ljubljana

Tel.: 01 5408 048

 

Uporabnikova vizitka

Leks d.o.o., predstavlja naslednjo ponudbo: *Dezinfekcija: uničevanje bakterij in drugih mikroorganizmov v prostorih, na opremi in priboru. Pri tem opravilu uporabljamo profesionalne preparate, ki so dovoljeni za uporabo v RS. *Deratizacija: uničevanje glodavcev, predvsem miši in podgan s profesionalnimi preparati, ki so dovoljeni za uporabo v RS. *Klorni šok: dezinfekcija vodovodnega omrežja. *Vodni vzorci: odvzem in analiza vodnih vzorcev iz vodovodnega omrežja. *Izdelava HACCAP sistema: v objektih, kjer se opravlja proizvodnja in promet z živili. *Sanitarno svetovanje: interni sanitarni nadzor v obratih družbene prehrane, gostinskih, trgovskih in drugih živilsko predelovalnih obratih, z odvzemom brisov na snažnost in vzorcev živil.

Obiščite http://www.leks.si spletno stran

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.