Opis dela
Opis delovnega mesta
- samostojno pripravljanje in kuhanje jedi v a la carte restavraciji
- samostojna priprava jedilnikov, menijev, life cookinga, drugih dogodkov
- sodelovanje pri pripravi posebnih jedilnikov (dietna, vegetarijanska, brezglutenska, brezlaktozna, veganska,… prehrana, catering)
- priprava kruha in pekovskih izdelkov,
- izdelava testenin, polizdelkov in predpriprava hrane,
- vzdrževanje higiene kuhinje in delovanje v skladu s HACCP,
- sodelovanje pri vzdrževanju kvalitetnega načina postrežbe gostov
- skrb za urejenost delovnega mesta
- timsko delo
- opravljanje drugih nalog s področja priprave hrane po navodilih nadrejenega
Pričakujemo
- zaključena izobrazba gastronomske ali živilske smeri
- vsaj 2 leti izkušenj z delom v a-la-carte kuhinji
- poznavanje področja priprave hrane
- urnost, natančnost in iznajdljivost
- osebna urejenost, čistoča, zanesljivost, samostojnost pri delu
- prilagodljivost glede na delovni čas
- želja po učenju ter širjenju znanja
Nudimo
- sklenitev pogodbe za nedoločen čas, s poskusno dobo dveh mesecev
- redno plačilo
- urejeno delovno okolje
- izmensko delo
- koriščenje ugodnosti v sklopu storitev podjetja Terme Resort d.o.o., blagovna znamka Rimske terme
Vaše prijave pričakujemo na email:kadri@rimske-terme.si . Za več informacij pokličite 051 600 480.