KUHAR »a la carte« (m/ž)

11 junija, 2022

Opis dela

Opis delovnega mesta

  • samostojno pripravljanje in kuhanje jedi v a la carte restavraciji
  • samostojna priprava jedilnikov, menijev, life cookinga, drugih dogodkov
  • sodelovanje pri pripravi posebnih jedilnikov (dietna, vegetarijanska, brezglutenska, brezlaktozna, veganska,… prehrana, catering)
  • priprava kruha in pekovskih izdelkov,
  • izdelava testenin, polizdelkov in predpriprava hrane,
  • vzdrževanje higiene kuhinje in delovanje v skladu s HACCP,
  • sodelovanje pri vzdrževanju kvalitetnega načina postrežbe gostov
  • skrb za urejenost delovnega mesta
  • timsko delo
  • opravljanje drugih nalog s področja priprave hrane po navodilih nadrejenega

Pričakujemo

  • zaključena izobrazba gastronomske ali živilske smeri
  • vsaj 2 leti izkušenj z delom v a-la-carte kuhinji
  • poznavanje področja priprave hrane
  • urnost, natančnost in iznajdljivost
  • osebna urejenost, čistoča,  zanesljivost, samostojnost pri delu
  • prilagodljivost glede na delovni čas
  • želja po učenju ter širjenju znanja

Nudimo

  • sklenitev pogodbe za nedoločen čas, s poskusno dobo dveh mesecev
  • redno plačilo
  • urejeno delovno okolje
  • izmensko delo
  • koriščenje ugodnosti v sklopu storitev podjetja Terme Resort d.o.o., blagovna znamka Rimske terme

Vaše prijave pričakujemo na email:kadri@rimske-terme.si . Za več informacij pokličite 051 600 480.

Lokacija